ΟΡΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ

Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μέσα από την φόρμα επικοινωνίας που υπάρχει στην σελίδα του κάθε διαγωνισμού συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα πεδία.

Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, πλην των ιδιοκτητών και των εργαζομένων στην I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής.

Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή τους στοιχεία (ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, e-mail κλπ).

Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για την προώθηση υπηρεσιών προϊόντων και προσφορών των εταιρειών του ομίλου καθώς και πελατών της. Η I FEEL MEDIA GROUP δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτης), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην I FEEL MEDIA GROUP MON IKE για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας.

Σε περίπτωση που είστε νικητής του διαγωνισμού συμφωνείτε να δοθούν τα προσωπικά σας δεδομένα (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο κλπ) στην δωροθέτρια εταιρία ώστε να γίνει η απαραίτητη επικοινωνία για την παραλαβή / εκτέλεση του δώρου.

Η αποστολή των δώρων γίνεται είτε από την I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE είτε από την εκάστοτε εταιρεία που δίνει το δώρο σε κάθε περίπτωση γίνεται στην διεύθυνση που έχετε δηλώσει στην φόρμα συμμετοχής του διαγωνισμού. Στην περίπτωση που δεν υπάρχει θέμα αποστολής πχ. προσκλήσεις θεάτρου παραλαμβάνεται την πρόσκληση σας από το θέατρο απ’ευθείας με την επίδειξη της αστυνομικής σας ταυτότητας.

Οι νικητές ενημερώνονται μέσω email 1-2 ημέρες μετά την λήξη του διαγωνισμού.

Ρητώς αναφέρεται ότι τα δώρα του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσονται με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Η I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

Η κλήρωση γίνεται ηλεκτρονικά μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού μέσω της ειδικής εφαρμογής Random Number Generator (www.random.org), η οποία εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.Current track

Title

Artist

Background