ΩΔΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑ

Written by on 2021

 

Ο ifeelradio σε συνεργασία με το Ωδείο Έρευνα, σας βάζει στον κόσμο της μουσικής.

Κάντε Like στην σελίδα μας στο facebook

https://www.facebook.com/ifeelradio.gr

συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και κερδίσετε 3 μήνες μαθημάτων δωρεάν.

 

Σας ενημερώνουμε ότι όσοι λαμβάνετε μέρος στον διαγωνισμό αυτόματα συμφωνείτε στην παραχώρηση των προσωπικών σας δεδομένων (Ονοματεπώνυμο, email και τηλέφωνο) στην I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE, σύμφωνα με τον κανονισμό της ΕΕ αριθμός 679/2016, με σκοπό να τα χρησιμοποιήσει για μελλοντικές αποστολές newsletter για την προώθηση υπηρεσιών προϊόντων και προσφορών των εταιρειών του ομίλου καθώς και πελατών της. Η I FEEL MEDIA GROUP δεν θα δώσει ποτέ τα προσωπικά σας δεδομένα σε τρίτους εντός και εκτός ΕΕ (ακόμα και πελάτης), η χρήση τους θα γίνεται πάντα και μόνο με διαχειριστή την I FEEL MEDIA GROUP MON. IKE. Σας δίνεται πάντα η δυνατότητα να διαγράψετε τα στοιχεία σας από την λίστα συνδρομητών και να μην ενοχληθείτε ξανά. Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να λάβετε αντίγραφο των δεδομένων σας. Εάν δεχθείτε τα στοιχεία σας θα είναι προστατευμένα στην I FEEL MEDIA GROUP MON IKE για τα επόμενα 5 έτη εκτός και αν αποφασίσετε την διαγραφή των στοιχείων σας. Ευχαριστούμε!

 

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022 μέσα από την εκπομπή Μπερδέματα 19:00-21:00.

 

Δείτε περισσότερα εδώ : Ωδείο Έρευνα

 

Όροι Διαγωνισμού

1. Σε περίπτωση που ο νικητής δεν ενδιαφέρεται για το δώρο τότε αυτομάτως το δώρο μεταφέρεται στον επόμενο επιλαχών.

2. Ο Νικητής διεκδικεί 3 μήνες ΔΩΡΕΑΝ μάθημα στο Όργανο που θέλει με την προϋπόθεση ότι όταν ξεκινήσει μαθήματα, θα προπληρώσει μέσα στον πρώτο μήνα τους επόμενους 3 για την περίοδο μετά το δωρεάν τρίμηνο της προσφοράς.

3. Στην περίπτωση που ο νικητής ενδιαφέρεται για το Τμήμα Κλασσικής Κιθάρας το Ωδείο Έρευνα του παρέχει Κιθάρα για την διάρκεια της φοίτησης του την οποία οφείλει να επιστρέψεί είτε μετά το πέρας των σπουδών του είτε σε περίπτωση που αποφασίσει να αγοράσει δικιά του κιθάρα.

4. Στην περίπτωση που η κιθάρα που παρέχει το Ωδείο πάθει κάποια ζημιά ο μαθητής είναι υποχρεωμένος είτε να καταβάλλει το ποσό της επισκευής στην περίπτωση που επισκευάζεται είτε να αποζημιώσει χρηματικά την Κιθάρα στο ωδείο για να γίνει αντικατάσταση της.

5. Το Δώρο μπορεί να μεταφερθεί σε οποιονδήποτε θέλει ο Νικητής του Διαγωνισμού.

6. Εάν θέλουν 2 από τα μέλη της οικογένειας να ξεκινήσουν μαθήματα μουσικής γίνεται καλύτερη τιμή στο δεύτερο μέλος της οικογένειας.


Current track

Title

Artist

Background