ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ!

Written by on 12/06/2022

1947, Γεννήθηκε ο Glenn Leonard στην Ουάσινγκτον. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του στο συγκρότημα The Temptations από το 1975 έως και το 1983.

 

1949, Γεννήθηκε ο Frank Beard (Frank Lee Beard) στο Φράνκστον του Τέξας. Είναι δημοφιλής για την συμμετοχή του σαν ντράμερ στο blues-rock/southern-rock συγκρότημα ZZ Top, πριν από αυτό υπήρξε μέλος των συγκροτημάτων: The Cellar Dwellers, The Hustlers, The Warlocks και American Blues. Είναι το μόνο μέλος του συγκροτήματος που δεν έχει μούσι…

 

1958: Κυκλοφορεί στην Αμερική το τραγούδι “Summertime Blues” με την φωνή του Eddie Cochran. Θα φτάσει μέχρι την όγδοη θέση του Billboard και στην δεκάτη όγδοη των Βρετανικών Singles Chart.

 

1960: Ο Tommy Moore αποφασίζει να αφήσει τους The Beatles για να γυρίσει στην παλιά του δουλειά, σαν χειριστής ανυψωτικού οχήματος στην εταιρεία Garston Bottle Works. Την θέση του θα πάρει δύο μήνες αργότερα ο Pete Best, λίγο πριν μετακομίσουν στο Βερολίνο για παραστάσεις.

 

1966: Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Rolling Stones με το τραγούδι “Paint It Black”. Είναι το τρίτο τραγούδι του συγκροτήματος που φτάνει στο Νο1 στην Αμερική.

 

1988: Σε συναυλία που γίνεται στο στάδιο Wembley του Λονδίνου για τα εβδομηκοστά γενέθλια του Nelson Mandela συμμετέχουν οι καλλιτέχνες: Dire Straits, Stevie Wonder, Simple Minds, George Michael, Whitney Houston κ.α. Η συναυλία μεταδόθηκε σε εξήντα επτά χώρες και την παρακολούθησαν πάνω από εξακόσια εκατομμύρια τηλεθεατές.

 

1996: Η συναυλία που δίνουν οι Metallica σε ένα μικρό κλαμπ του Σαν Φρανσίσκο της Καλιφόρνια με το όνομα Slim’s μεταδίδεται σε ολόκληρο τον πλανήτη μέσω Internet. Μεταξύ των πολλών εκπλήξεων της παράστασης ήταν και η εμφάνιση του Ian Gillan (Deep Purple), ο οποίος τραγούδησε το “Smoke On The Water”.

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background