ΤΟ ΝΕΟ SITE ΤΟΥ IFEEL RADIO ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!

Written by on 17/01/2021

Tο ifeelradio.gr  απέκτησε νέο, ανανεωμένο, σύγχρονο και ευέλικτο site, διατηρώντας την δική του ταυτότητα που ξεχώρισε εδώ και πολλά χρόνια.

Από το 2012 μέχρι και σήμερα, ο αγαπημένος σας διαδικτυακός ραδιοφωνικός σταθμός, συνεχίζει να σας κρατάει συντροφιά και να σας ψυχαγωγεί καθημερινά οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε χάρη στη δική σας υποστήριξη και εμπιστοσύνη.

Παράλληλα, με στόχο τη συνεχή βελτίωση, δεν έπαψε να εξελίσσεται συνεχώς, ανανεώνοντας το site με νέες δυνατότητες.

Η μουσική, η ενημέρωση αλλά και η ανθρώπινη επικοινωνία μέσω του ειδικά διαμορφωμένου chat έχουν τον πρώτο λόγο στο σχεδιασμό της νέας ιστοσελίδας και σας προσκαλεί να τα ανακαλύψετε.

Μέσα από το νέο site μπορείτε να ακούσετε live τις εκπομπές των αγαπημένων σας παραγωγών, αλλά και το μοναδικό playlist που ανανεώνεται συνεχώς με διαχρονικές επιτυχίες.

Στη κεντρική σελίδα μας, μπορείτε να βρείτε τις εκπομπές της ημέρας και να δείτε ποιος από τους αγαπημένους σας παραγωγούς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στον αέρα.

Στο πάνω μέρος της σελίδας μπορείτε να περιηγηθείτε στις ενότητες του ενδιαφέροντός σας, απλά πληκτρολογώντας πάνω στο εικονίδιο που επιθυμείτε να εξερευνήσετε!

Μπορείτε να ενημερωθείτε για το εβδομαδιαίο ραδιοφωνικό πρόγραμμά για να είστε συνεχώς συντονισμένοι ώστε να μη χάσετε ποτέ την αγαπημένη σας εκπομπή!

Γνωρίστε τα μέλη της ομάδας μας που σας χαρίζουν συναρπαστικές στιγμές με τις μουσικές τους επιλογές στο ifeelradio.gr/team-members

Μέσω του νέου site, μπορείτε επίσης να μάθετε πληροφορίες για όλες τις εκπομπές του σταθμού, ανακαλύπτοντας επιπλέον θεματικές ενότητες της αρεσκείας σας στο ifeelradio.gr/trashed

Διαβάστε καθημερινά για γεγονότα που συνέβησαν ‘’Σαν Σήμερα!’’ και ενημερωθείτε με τα τελευταία νέα από τη showbiz στο ifeelradio.gr/blog

Ανυπομονείτε να μάθετε πότε θα πραγματοποιηθεί ο επόμενος διαγωνισμός μας; Κάντε κλικ στο ifeelradio.gr/contests και απολαύστε τις μοναδικές προσφορές και τα υπέροχα δώρα που έχουμε ειδικά για εσάς!

Μπείτε στο chat.ifeelradio.gr που βρίσκετε πάνω δεξιά στην οθόνη σας και γίνετε μέλος κι εσείς στο μαγικό κόσμο και την παρέα του ifeelradio.

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε σε άλλα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πατώντας στο κατάλληλο εικονίδιο στο αριστερό μέρος της σελίδας μας.

Στο ifeelradio.gr οι επιλογές δεν σταματάνε ποτέ… Η μουσική δεν σταματάει ποτέ..!


Current track

Title

Artist

Background