ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ!

Written by on 08/06/2023

1940: Γεννήθηκε η Nancy Sinatra στο Νιου Τζερσι. Είναι η κόρη του δημοφιλή τραγουδιστή Frank Sinatra. Γνώρισε επιτυχία το 1966 με την κυκλοφορία των τραγουδιών These Boots Are Made For Walking και τη διασκευή του Bang Bang (My Baby Shot Me Down) που είχε πρωτοτραγουδήσει η Cher. Ένα χρόνο αργότερα μαζί με τον πατέρα της τραγούδησαν και έκαναν επιτυχία το Something Stupid.

 

1951: Γεννήθηκε η Bonnie Tyler στο Σκιουεν της Ουαλιας. Έγινε δημοφιλής τις δεκαετίες του ’70 και ’80 με τραγούδια επιτυχίες όπως τα It’s A Hearache, Holding Out For A Hero, Tolal Eclipse Of The Heart κ.α.

 

1969: Οι Mick Jagger, Keith Richards και Charlie Watts επισκέπτονται τον κιθαρίστα Brian Jones και του ανακοινώνουν πως οι Rolling Stones θα συνεχίσουν με άλλον κιθαρίστα. Μετά τις δυο συλλήψεις του το 1968 για κατοχή και χρήση ναρκωτικών, τα νομικά προβλήματα, η εξάρτηση του και οι εναλλαγές διάθεσης που είχε τότε, άρχισαν να δημιουργούν προβλήματα και στο εσωτερικό του συγκροτήματος.

 

1970: Ο Βοb Dylan κυκλοφορεί το δέκατο στούντιο άλμπουμ του με τίτλο Self Portrait.  Αν και δέχτηκε αρκετές άσχημες κριτικές από το μουσικό Τύπο της εποχής, έφτασε μέχρι την τέταρτη θέση του Billboard 200.

 

1975: Οι Talking Heads κάνουν την πρώτη τους εμφάνιση, ανοίγοντας τη συναυλία των Ramones στο κλαμπ CBGB στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης.

 

2003: Στην πρώτη θέση των Βρετανικών Singles Chart βρίσκονται οι Evanescence και το τραγούδι Bring Me To Life. Eίναι το πρώτο single από το πρώτο τους βραβευμένο με Grammy αλμπουμ “Fallen” το όποιο κυκλοφόρησε στις 22 Απριλίου.

 

2009: Κυκλοφορεί στη Μ.Βρετανια το έκτο στούντιο άλμπουμ του συκγροτήματος Placebo με τιτλο Battle For The Sun. Θα φτάσει μέχρι την όγδοη θέση των Βρετανικών Albums Chart και την πεντηκοστή πρώτη του Billboard Independent Albums.

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background