ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Written by on 29/07/2022

1966,  Ενώ ο Bob Dylan οδηγούσε την Triumph 55 μοτοσυκλέτα του, σ’ ένα συνεργείο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του στο Woodstock, της Νέας Υόρκης, μπλόκαρε ο πίσω τροχός της. Ο Dylan έχασε τον έλεγχο κι έπεσε σπάζοντας έναν σπόνδυλο στον αυχένα του. Αναγκάστηκε έτσι να περάσει στην αδράνεια για αρκετά μεγάλο διάστημα.

1967, Οι Doors βρίσκονται στην πρώτη θέση του αμερικανικού singles chart με το “Light My Fire” και παραμένουν εκεί για τρεις εβδομάδες. Ωστόσο στην Μεγάλη Βρετανία κατάφερε να φτάσει μόλις στην 49η θέση, ενώ η επανέκδοσή του το 1991 το έφερε στην έβδομη θέση. https://www.youtube.com/watch?v=9iSXrZYhJt4

1973, Οι Led Zeppelin παίζουν στην Madison Square Garden της Νέας Υόρκης, κλείνοντας έτσι την περιοδεία τους στην Βόρεια Αμερική. Υπήρξαν όμως άτυχοι καθώς την ίδια μέρα κλάπηκαν περίπου 203,000 δολλάρια, που ήταν τα έσοδα των δύο τελευταίων ημερών.  Η κλοπή πραγματοποιήθηκε από το χρηματοκιβώτιο στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Ο μάνατζερ της περιοδείας Richard Cole, που ανακάλυψε την κλοπή, ανακρίθηκε ως ύποπτος αλλά λίγο αργότερα αφέθηκε.

2007 Καρδιακά προβλήματα ανάγκασαν τον Paul Stanley των Kiss, να διακόψει την εμφάνισή του στην Καλιφόρνια. Οι γιατροί αναγκάστηκαν να σταματήσουν και να επανεκκινήσουν την καρδιά του επαναφέροντάς την στους κανονικούς ρυθμούς.

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background