ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

Written by on 28/08/2023

1965: Γεννήθηκε η Shania Twain στο Windsor του Ontario του Καναδά. Το πραγματικό της όνομα είναι Eilleen Regina Edwards.

1970, Ο Elvis Presley εμφανίζεται για τέσσερις εβδομάδες στο International Hotel στο Las Vegas, όταν κάποιος φρουρός της ασφάλειας του ξενοδοχείου δέχεται ένα τηλεφώνημα που λέει πως ο Elvis πρόκειται να πυροβοληθεί κατά την διάρκεια της τελευταίας του παράστασης. Το πρόσωπο που τηλεφώνησε απαιτούσε 50,000 για να αποκαλύψει το όνομα του εν δυνάμει δολοφόνου. Την ίδια μέρα βρέθηκε ένα σκίτσο στην αλληλογραφία του Elvis, που έδειχνε το πρόσωπό του κατεστραμένο κι ένα όπλο να σημαδεύει την καρδιά του. Οι απειλές ελήφθησαν πολύ σοβαρά. Ωστόσο ο Elvis πραγματοποίησε την εμφάνισή του, χωρίς τελικά να συμβεί το παραμικρό.

1972, Ο Alice Cooper βρέθηκε στην πρώτη θέση του βρετανικού singles chart με το ‘School’s Out’. Ο Cooper είπε πως εμπνεύστηκε το τραγούδι όταν απάντησε στην ερώτηση : “Ποιά είναι τα πιο σπουδαία τρία λεπτά της ζωής σου? Ο Cooper απάντησε: “Υπάρχουν δύο χρονικές στιγμές στην διάρκεια του έτους. Η πρώτη είναι το πρωινό των Χριστουγέννων και η δεύτερη είναι , τα τρία τελευταία λεπτά της τελευταίας μέρας στο σχολείο.” &ab_channel=AliceCooperVEVO

1982: Γεννήθηκε η τραγουδίστρια LeAnn Rimes στο Jackson του Mississippi. Το πραγματικό της όνομα είναι Margaret LeAnn Rimes.

1986: Γεννήθηκε στο Λονδίνο της Αγγλίας η Florence Welch, του συγκροτήματος των Florence + the Machine.

1986: Η Tina Turner αποκτά το δικό της Αστέρι στην περίφημη Hollywood Walk of Fame.

2001: Η Mary J. Blige κυκλοφορεί το πέμπτο της studio album, No More Drama.

2005, Ο Garfunkel κατηγορείται από την αστυνομία για κατοχή ναρκωτικών όταν ένα τσιγάρο μαριχουάνας βρέθηκε στο σταχτοδοχείο του αυτοκινήτου του. Ο Garfunkel είχε ομολογήσει την ενοχή του και το προηγούμενο έτος για παρόμοιο περιστατικό στην πολιτεία της Νέας Υόρκης.

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background