ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Written by on 20/07/2022

1968, Το ‘Wheels Of Fire’ των Cream βρίσκεται στην πρώτη θέση του αμερικανικού album chart. To διπλό άλμπουμ αποτετελείται από studio και live ηχογραφήσεις και κατέλαβε την τρίτη θέση στο Ηνωμένο Βασίλειο. https://www.youtube.com/watch?v=QgobtoGEnn0&list=OLAK5uy_lJhTgF_W7sMKDSn6teqk5daZRoMgcWoxM&ab_channel=Cream-Topic

 

1968, Η Jane Asher ανακοινώνει την διάλυση του αρραβώνα της με τον Paul McCartney, μέσω της εκπομπής Dee Time, της Βρετανικής τηλεόρασης. Ο McCartney παρακολουθούσε την εκπομπή σ ένα φιλικό του σπίτι και εξεπλάγη απ την είδηση. Η Asher είχε εμπνεύσει τον Paul σε πολλά τραγούδια του, όπως ‘All My Loving’, ‘And I Love Her’, και ‘We Can Work It Out’. Η ίδια άρχισε καριέρα ως ηθοποιός και είχε μια πετυχημένη πορεία ως συγγραφέας και επιχειρηματίας.

 

1986, Η ταινία “Sid And Nancy” βασισμένη στην ζωή του Sid Vicious, κάνει την πρεμιέρα της στο Λονδίνο.

 

2003, Ένα δόντι, που κάποιοι ισχυριζόταν πως ανήκε στον Elvis Prisley, και ήταν αποτέλεσμα εξαγωγής στην οποία υπεβλήθη, ανεβαίνει για δημοπρασία στο eBay. H αρχική του τιμή ήταν 100 χιλιάδες δολάρια και μετά από δέκα μέρες οι προσφορές εκτίναξαν την τιμή στο ποσό των 2 εκατομμυρίων δολλαρίων. Αργότερα, ανακαλύφθηκε πως ήταν απάτη.

 

2011, Φωτογραφίες από την πρώτη συναυλία που έδωσαν οι Beatles σστην Ουάσιγκτον και ανήκαν στον -τότε- 18χρονο Mike Mitchell, πωλούνται στον οίκο δημοπρασιών Christie’s προς 361,938 δολλάρια. Η ασφάλεια εκείνα τα χρόνια ήταν πιο χαλαρή, ο Mitchell βρέθηκε μόλις λίγα μέτρα απ’ τα “σκαθάρια” και μπόρεσε και τράβηξε τις φωτογραφίες. Όλα αυτά τα χρόνια, τις είχε καλά κρυμμένες  στο υπόγειο του σπιτιού του.

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background