ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 14 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Written by on 13/07/2022

1982, Γίνεται η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “Pink Floyd The Wall” σε σκηνοθεσία του Alan Parker στο Emprire στη Lester squere του Λονδίνου.

 

1986, Η Madonna βρίσκεται στην πρώτη θέση του αμερικανικού singles chart με την δεύτερη μεγάλη της επιτυχία ‘Papa Don’t Preach’. Ενώ στην πρώτη θέση του βρετανικού album chart βρίσκεται το άλμπουμ της ‘True Blue’.

 https://www.youtube.com/watch?v=_5GduXC71j4

 

1988, O Michael Jackson δίνει την πρώτη από τις 7 προγραμματισμένες sold out συναυλίες του στα πλαίσια της περιοδείας Bad Tour στο στάδιο Γουέμπλει του Λονδίνου.

 

1989, Ο Alice Cooper κυκλοφορεί το single “Poison” μέσα από το άλμπουμ του “Trash”. Το τραγούδι θα φτάσει στην 7η θέση του Billboard και στην 2η στο UK Chart.

 

1995, O George Michael ανακοινώνει στον τύπο πως έληξε η τριέτη διαμάχη του με την Sony και ότι είναι πλέον ελεύθερος. Αργότερα η DreamWorks αγόρασε το συμβόλαιο του τραγουδιστή για 40.000.000 δολάρια.

 

2007, Ένα ζευγάρι γυαλιά ιδιοκτησίας του John Lenon, προσφέρονται προς πώληση στο διαδίκτυο και προκαλούν καταιγισμό προσφορών. Τα συγκεκριμένα στρόγγυλα γυαλιά τα φορούσε το “σκαθάρι” στην ιαπωνική περιοδεία των Beatles, το 1966, όπου η μπάντα πραγματοποίησε μερικές απ τις τελευταίες της ζωντανές εμφανίσεις. Οι προσφορές των ανώνυμων πλειοδοτών εξώθησαν την τιμή στο υπερβολικό ποσό των 750 χιλιάδων λιρών.

 

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background