ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 12 ΙΟΥΛΙΟΥ!

Written by on 12/07/2023

1943, Γεννιέται η Christine McVie, (Fleetwood Mac)

1952: Γεννήθηκε η Liz Mitchell στο Clarendon της Jamaica. Ήταν η βασική τραγουδίστρια των Boney M.

1954: O 19 ετών Elvis Presley υπογράφει συμβόλαιο με την δισκογραφική Sun Records. O Sam Phillips της Sun Records αρχικά ήθελε να χρησιμοποιήσει τον Elvis, για να κάνει τα demos που προοριζόταν για άλλους καλλιτέχνες, αλλά σύντομα συνειδητοποίησε πως αυτός ήταν ο άνθρωπος που θα μπορούσε να γεφυρώσει το χάσμα μεταξύ λευκών και μαύρων καλλιτεχνών.

1969: Η επιτυχία ‘In The Year 2525, (Exordium And Terminus)’ των Zager and Evans βρίσκεται στην πρώτη θέση του αμερικανικού single chart και θα παραμείνει εκεί για έξι εβδομάδες. Το τραγούδι βρέθηκε επίσης στην πρώτη θέση του αντίστοιχου βρετανικού single chart.

1976: Γεννήθηκε η τραγουδίστρια – τραγουδοποιός Tracie Spencer στο Waterloo της Iowa. Σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα ύστερα από την υπογραφή συμβολαίου στην εταιρία Capitol Records το 1988, σε ηλικία 12 ετών, θα κυκλοφορήσει δύο singles: Τα “Hide and Seek” και “Symptoms of True Love.”

1979: “Φεύγει” από τη ζωή η τραγουδίστρια Minnie Riperton, σε ηλικία μόλις 31 ετών. Έγινε γνωστή από τη μεγάλη επιτυχία που έκανε με το τραγούδι “Lovin’ You”.

1988: Το περιοδικό Playgirl δημοσιεύει τη λίστα με τους 10 πιο sexy rockers. Αυτοί είναι οι: George Michael, LL Cool J, Bryan Ferry, Michael Hutchence των INXS, Richard Marx, John Cougar Mellencamp, Bret Michaels των Poison, Larry Mullen Jr. των U2, Robert Plant και Terence Trent D’Arby.

2007: Σε τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Παλάτι του Buckingham, ο πρίγκιπας Κάρολος βραβεύει με τον τίτλο του: Order of the British Empire, τον Rod Stewart.

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background