ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ!

Written by on 10/11/2022

1947, Γεννήθηκε ο Glen Buxton στο Akron του Ohio. Είναι δημοφιλής για την πολύχρονη συνεργασία του με τον Heavy Metal τραγουδιστή Alice Cooper.

1956,  Σε ψηφοφορία για το περιοδικό Billboard, οι DJ’s στις Η.Π.Α ψηφίζουν τον Elvis Presley σαν τον καλλιτέχνη με τις περισσότερες ραδιοφωνικές μεταδόσεις.

1965,  Στο No 1 του US Billboard Hot 100 βρίσκονται οι The Rolling Stones και το τραγούδι τους “Get Off My Cloud”. Είναι το δεύτερο No 1 του συγκροτήματος και είχε κυκλοφορήσει στην Αμερική στις 25 Σεπτεμβρίου. Ήταν μέρος του άλμπουμ “December’s Children”.

1967,  Οι The Moody Blues κυκλοφορούν το τραγούδι “Nights in White Satin”. Ήταν μέρος του άλμπουμ τους “Days of Future Passed”. Θεωρείται ένα από τα πιο δημοφιλή αλλά και σημαντικά τραγούδια τους.

1970: Γεννήθηκε ο rapper Warren G στο Long Beach της California. Το πραγματικό του όνομα είναι Warren Griffin III.

1978,  Κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία το δεύτερο άλμπουμ των The Clash με τίτλο “Give ‘Em Enough Rope”. Είναι το πρώτο άλμπουμ του συγκροτήματος που κυκλοφορεί στη Μεγάλη Βρετανία. Δημοφιλή τραγούδια του άλμπουμ: “Safe European Home”, “English Civil War”, “Tommy Gun”, κ.α.

1979: Το τραγούδι “Rapper’s Delight” από τους The Sugarhill Gang, γίνεται το πρώτο rap τραγούδι που καταφέρνει να μπει στη θέση #84 του Billboard Hot 100.

1983: Ο Billy Idol κυκλοφορεί το στούντιο album με την ονομασία Rebel Yell.

1987: Στην κορυφή του Billboard Hot 100 βρίσκεται η Tiffany με το τραγούδι “I think we’re alone now”. Θα παραμείνει στη κορυφή για 2 εβδομάδες.

2003: Ο David Bowie αναγκάζεται να ακυρώσει το υπόλοιπο της συναυλίας του στη Νίκαια της Γαλλίας, όταν λαρυγγίτιδα τον αναγκάζει να διακόψει στη μέση την σειρά συναυλιών με την ονομασία “Ziggy Stardust”. Οι γιατροί προτείνουν στον Bowie τρεις ημέρες ανάπαυσης.

i feel radio

www.ifeelradio.gr


Current track

Title

Artist

Background